Product is toegevoegd

'' Dit product is aan je winkelwagen toegevoegd.

Product is toegevoegd

'' Dit product is aan je verlanglijst toegevoegd.

Over ons

WIJ ZIJN SPINDER DESIGN

Al meer dan 50 jaar maakt Spinder Design het leven mooier en makkelijker met functionele oplossingen en innovatieve designs van duurzaam staal.
RUIMTE & STIJL
De eerste indruk bepaalt alles. Niet alleen voor jouw gasten, maar ook voor jezelf. Wat als de overvolle kapstok plaatsmaakt voor een minimalistische, multifunctionele wandkapstok? En als een trendy stalen schoenenrek de vloer bevrijdt van rondslingerende pumps en sneakers? De oplossingen van Spinder Design geven jou meer ruimte, en jouw ruimte meer stijl.
INNOVATIEF & EIGENTIJDS
Spinder Design biedt jou comfort met een unieke smaak. Iedere dag opnieuw. Onze ontwerpers mixen duurzame ingrediënten tot ijzersterke designs. Onze staal- en houtmeesters bewerken rauwe grondstoffen tot solide meubels van eerlijke kwaliteit. Zo toveren wij herbruikbare materialen om tot innovatieve oplossingen met eigentijds ontwerp. Voor vandaag en voor morgen.
MOOIER & MAKKELIJKER
De juiste meubels maken jouw dagelijks leven mooier en makkelijker. Daarom maken wij niet zomaar meubels. Een Spinder Design meubel is veel meer dan alleen een onderdeel van je interieur. Wij maken namelijk slim ontworpen, functionele meubels met een krachtig karakter die jou de rust en ruimte geven om van te genieten.
Vanaf het moment dat je de voordeur opendoet.

ONZE HISTORIE

Lees meer

Team

Meet the Spinder Design team
Kees

Kees

Henk

Henk

Gerard

Gerard

Marco

Marco

Janny

Janny

Dirk Jan

Dirk Jan

Anna

Anna

Willem

Willem

Rudy

Rudy

Dirk

Dirk

Florian

Florian

Michael

Michael

DESIGN VOOR DE PLANEET

EERLIJK & BEWUST

Wij ontwerpen voor de toekomst. Omdat wij het belangrijk vinden dat alle materialen later opnieuw gebruikt kunnen worden maakt Spinder Design meubels van duurzame grondstoffen. Daarnaast werken we alleen samen met Europese partners, zodat we controle kunnen houden over zowel het productieproces als de arbeidsomstandigheden. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onze norm.

Lees meer hoe en waar wij duurzaam produceren

Onze bedrijfscultuur

PROACTIEF & KLANTGERICHT

Jij bent onze inspiratie. Spinder Design kijkt naar wat jij nodig hebt om jouw dagelijks leven comfortabeler en leuker te maken. Wij vertalen jouw behoeften naar slimme designs die ook nog eens een lust voor het oog zijn. Om in te kunnen spelen op veranderende wensen en verwachtingen behouden wij nauwe relaties met onze klanten. Zo bieden wij precies datgene wat jij zoekt. En zelfs een beetje meer.

VAKMANSCHAP & KWALITEIT

Het beste voor jou is het beste voor ons. Onze bedreven staal- en houtmeesters voorzien de zorgvuldig geselecteerde en 100% duurzame materialen van een vlekkeloze afwerking. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze meubels van de hoogst haalbare kwaliteit zijn – en toch betaalbaar blijven. Team Spinder Design is pas écht tevreden wanneer de klant dat ook is.

EIGENTIJDS & INSPIREREND

Spinder Design is eigenwijs en vernieuwend. Wij creëren eenvoudige, functionele en eigentijdse ontwerpen die het dagelijks leven fijner maken. Door samen te werken met inspirerende ontwerpers en goed naar onze klanten te luisteren schrijven we nieuwe recepten voor verassende interieurtrends. Met onze eigen ingrediënten komen we tot de ideale smaak: stijlvol & stoer. De karakteristieke smaak van Spinder Design.